Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA CIBONA-SALOON
Povratak na članak

USKOK obustavio istragu protiv Lovrića, Telinca, Kolarića te tvrtke Klokan

U jednom djelu te priče, onom koji se odnosi na Šarićev transfer, Lovrić je nedavno optužen zajedno s Josipom Klemmom, a ta optužnica još nije pravomoćna

Komentari 3

Avatar maxist
maxist
17:28 28.06.2016.

Degradacija pravde je ušla na velika vrata i vlada terenom-državom ! Saloon je oduvijek u mutljavim poslovima a Srezovići se ponašaju kao da su ga naslijedili po prvom rodnom redu ili platili u kešu !!? Sportski transferi su magija svoje vrste i očito leno u najvišim krugovima........gdje se vrte milijuni nitko ne trepi konkurenciju i svjedoke..

VL
RI
rikavac
23:09 27.06.2016.

Klemm upetljan opet u neku aferu?Zar je moguce taj veliki Hrvat veliki domoljub branitelj posten koji je se borio za svoja prava u satoru.Nije to taj Klemm to mora da je neki drugi jer domoljubi to ne rade oni vole svoju drzavu.

VL
MX
Mister X
21:11 27.06.2016.

Kako bi bilo da se netko ili nečiji uskok odlući i da preispita vrhušku Europe u Briselu da vidite kolika se lova tamo smuva i koja je to korupcija ; ako ne u najmanju ruku garantirani "štetni ugovori" I nitkoo u zatvor od pametnih dokle demokracijo ???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.