Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marina ičići

Ušetali u marinu i zajahali valove tuđim gliserom, vlasnik šokiran

gliser
Arhiva VL
24.03.2010.
u 15:31

Koordinirana akcija ubrzo je dala rezultate i gliser je pronađen u tršćanskoj luci.

IČIĆI - Nakon što je 30-godišnji Austrijanac u utorak policiji prijavio nestanak svoga 11-metarskog glisera “Performance 1107”, vrijednog 800 tisuća kuna, s veza u marini u Ičićima, plovilo je danas locirano u luci u Trstu.

Neobičnu krađu u ACI-jevoj marini u Ičićima, iz koje je zbog jakog osiguranja gotovo nemoguće ukrasti brod, objasnili su time što u početku nitko nije posumnjao da se je riječ o prijevari.

U utorak oko 5.30 sati dvojica muškaraca i žena ušetali su na recepciju marine, pokazali dokumente, plovidbene dozvole i ključeve te se ukrcali na gliser i isplovili. Oko osam ujutro kontaktiran je vlasnik s namjerom da se provjeri je li sve u redu - ostao je u šoku kad su mu djelatnici marine rekli da broda više nema te je odmah alarmirao riječku i pulsku Lučku kapetaniju, policiju, carinarnicu i Nacionalnu središnjicu za koordinaciju traganja i spašavanja na moru.

Koordinirana akcija ubrzo je dala rezultate i gliser je pronađen u tršćanskoj luci.

“Putnike” je ondje zadržala talijanska policija, a u tijeku je i procedura povratka glisera na matični vez.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije