Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lopovi na Medveščaku

Ušetali u kuću bračnog para i oteli im novac i mobitele

novac
Davor Puklavec/PIXSELL
Autori: amk, bh
22.05.2014.
u 11:24

Bračni par niej ozlijeđen, a šteta iznosi između 20.000 i 30.000 kuna

Trojica razbojnika upali su u kuću supružnika B. K. (58) i M. K. (53) u sijedu oko 21.40 sati na Gračanskom dolju na Medveščaku te su im ukrali novac i mobitele. Lopovi su nosili marame preko lica te su napali supružnike.

Prema svemu sudeći bračni par nije ozlijeđen. Jedan od razbojnika bio je krupnije građe, drugi sitnije, a trećeg, u cijeloj toj drami, napadnuti par nije uspio dobro pogledati pa je njegov opis policiji ostao nejasan. Šteta je između 20.000 i 30.000 kuna, a lopovi su se, kako stvari stoje, ušetali u kuću.

>>Maskirani i naoružani opljačkali kladionicu u Grabriku
 

Komentara 1

AG
agava
15:32 22.05.2014.

I nikom ništa.Dobiti će mjesec zatvora i to je to.Krađa i lopovluk je postao naš stil života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije