Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Ušao u zrakoplov glumeći pilota pa završio iza rešetaka

Nije poznato je li Jernnard samo želio oponašati Franka W. Abagnalea Jr., po čijoj je životnoj priči snimljen film "Uhvati me ako možeš"
23. ožujka 2013. u 10:27 0 komentara 6 prikaza
philippe jernnard
Foto: Reuters/PIXSELL

Jedan je Francuz u SAD-u pokušao izvesti trik sličan priči filma \"Uhvati me ako možeš\" i besplatno letjeti zrakoplovom glumeći pilota. Međutim, za razliku Leonarda di Caprija u flimu, njemu to nije uspjelo, prenosi CNN.

Nakon što su mu rekli da više nema mjesta u poslovnom razredu zrakoplova, Philippe Jernnard (61) odjenuo se kao pilot i jednostavno ušao u kokpit glumeći da je dio posade. Odmah je uhvaćen u Međunarodnoj zračnoj luci u Philadelphiji, a policija ga drži uz jamčevinu od milijun dolara.

Policija još istražuje točan motiv ovog neobičnog podviga, jer nije jasno je li Jernnard samo želio oponašati Franka W. Abagnalea Jr., po čijoj je životnoj priči snimljen \"Uhvati me ako možeš\", ili su posrijedi bile neke druge namjere. Policija je otkrila da je Jernnard, umirovljeni vinar, nakon što je uhvaćen rekao kako mrzi Amerikance. Nije poznato je li bio pijan, ali se zna da je popio nekoliko pića.

>> \"Samo na minutu\": Pilot dvaput zaspao na letu preko oceana

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.