Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zmijavci

Ušao je u ograđeni boks susjedova psa i podmetnuo mu otrov

njemački ptičar
Arhiva VL
02.02.2011.
u 15:12

Razloge zbog kojih se 78-godišnjak odlučio otrovati susjedova psa policija nije uspjela utvrditi.

SPLIT - Ante I. (78) iz Zmijavaca kazneno je prijavljen zbog mučenja životinje. Policija ga sumnjiči da je susjedu Jošku I. (49) otrovao psa.

Uradio je to prije više od dva mjeseca. Početkom listopada ušao je u ograđeni boks u kojem je bio lovački pas pasmine njemački ptičar i dao mu otrov. Toksikološkim vještačenjem utvrđeno je da je riječ o supstanciji koja nije otrovna samo za životinje nego i za ljude. Razloge zbog kojih se 78-godišnjak odlučio otrovati susjedova psa policija nije uspjela utvrditi.

Vrijednost njemačkog ptičara teško je utvrditi. Od lovaca doznajemo, ako je vrhunski u lovu i dobro dresiran, može vrijediti i nekoliko tisuća eura.

Ključne riječi

Komentara 17

TO
tonc
11:48 03.02.2011.

mučenje je i kad je u boksu i kad je na lancu. To mu je isto kao da je u zatvoru.

CV
cvijece
16:15 02.02.2011.

lapsus calami - Ante

BS
behxhet shaqiri
10:37 03.02.2011.

ukoliko bi pas uginuo od datog otrova u ovom slucaju od manijaka,nehumanog covi.steta bi bila za nijemackog pticara do 5.ooo.oo tis.eura jer je to odabrana rasa pointera,a mozda su mu ostale poslijedice trovanja i sada ne vredi nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije