Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u Posavinu
Povratak na članak

Uručeni ključevi kuća za osam hrvatskih povratničkih obitelji

U sklopu istog će projekta u idućih nekoliko dana biti uručeni ključevi obnovljenih kuća za još jedanaest hrvatskih obitelji na području općine Pelagićevo

Komentari 1

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
20:51 06.06.2018.

Hrvatski povratnici u Posansku Posavinu moraju biti prije svega zahvalni Ocu Domovine, Vrhovniku i Mesiji Franji koji ih je deportirao u Hrvatsku iz njihovih starih kućeraka, da bi se sada ovi, nakon četvrt stoljeća, vratili na svoju rodnu grudu, uu nove vile sa svim komforom. Ne treba se stoga čuditi što naši vjerodomoljubi u cijelom svijetu pjevaju svom spasitelju pjesmu: Sliku tvoju ljubim, šapćem tvoje ime, vjetar nosi riječi, Franjo ne zaboravi me!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.