Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Urnebesan video iz Splita: 'Jesu li vas u autoškoli učili bočno parkiranje?'

Screenshot/Facebook
10.11.2021.
u 14:50

Iako je između dva parkirana automobila bilo slobodno oko 8 metara prostora, ovaj proces potrajao je jako dugo.

U srijedu se društvenim mrežama proširio video iz Splita koji prikazuje nepoznatog vozača ili vozačicu kako pokušava bočno parkirati automobil na pločniku u Zvonimirovoj ulici.

POGLEDAJTE VIDEO

Iako je između dva parkirana automobila bilo slobodno oko 8 metara prostora, ovaj proces potrajao je duže nego što je potrebno, a što je očito iziritiralo ostale sudionike u prometu ali i nasmijalo obližnje stanare koji su sve dokumentirali.

Snimka je objavljena na Facebook stranici Radio Dalmacije dok je stranica Prometne zgode i nezgode uz snimku priložila i satirično pitanje pratiteljima: "Jesu li vas u autoškoli učili bočno parkiranje?"

 

Komentara 4

JO
jorgen
15:50 10.11.2021.

Može na prvu ovo biti smiješno, ali zapravo je tragično i alarmirajuće. Zamislite vi činjenicu da ta osoba u narednim situacijama bude išla parkirati na puno manjem slobodnom prostoru pored kojega će se naći i vaš auto. Više nije smiješno? Ne čini li vam se da bi na temelju ovakvog ponašanja, baš kao i u slučaju prolaska kroz crveno, morala biti provedena mjera kažnjavanja ili barem dodatne edukacije u vožnji? Čak i besplatni dodatni sati s instruktorom koštali bi manje u odnosu na štetu koju ovakav vozač/ica može nanijeti okolini.

I6
i63
16:40 10.11.2021.

Nije baš vješt, ali ovaj se vozač uspio parkirati! Video totalno nezanimljiv!

VI
vidum
15:58 10.11.2021.

Ima i gorih stvari. Barem polovica "vozačica" i "vozača" misli da u kružnom toku vrijedi pravilo LIJEVE STRANE. Dođu na ulaz u kružni tok, a onda opaze da se s lijeve strane kružnom toku približava vozilo. Strpljivo pričekaju da vozilolo "s prednošću prolaza" prođe, pa onda krenu za njim.Ovo svakodnevno gledam po više puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije