Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Previše se opustila
Povratak na članak

Urnebesan prizor u ljetovalištu: Sramota me kako se ponašaju naši turisti

Internetom kruži snimka muškarca i žene koji se voze na električnom skuteru, no svu pažnju je ukrala žena koja je, očito, pretjerala s alkoholom

Komentari 2

DU
Deleted user
13:39 17.09.2019.

Svako se odmara kako želi.Opustiti se za godišnji za mene je normalnije nego ludovati cijelu godinu sa križem oko vrata da te niko ne vidi.Britanci su takvi kakvi jesu,ako ne želite njihov novac napišite im to licemjeri.

VL
Avatar navijač
navijač
09:34 17.09.2019.

U turizmu je nužno uvesti stroge moralne norme , ali pohlepa je jača. Sve ovo vodi na dno u kakvom su oni koji rade slične stvari da ne spominjem Zrće ii mjesta gdje hodaju goli po plažama koje nisu zaa to namjenjene. Postajemo robovi kapitala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.