Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIČAN NATPIS

U čudu gledao kaznu koju je dobio, evo što je kamera registrirala

Pulteney Bridge, Bath
Screenshot/Google Maps
19.10.2021.
u 09:12

Umjesto automobila, vidjeli su kako žena šeće cestom u majici s natpisom gotovo jednakim njihovoj registarskoj oznaci

U Engleskoj je došlo do velikog nesporazuma kod dodjeljivanja kazni pa je tako par iz Surreya dobio kaznu zbog žene koja je nosila majicu s natpisom sličnim njihovoj registarskoj oznaci. 

Naime, pješakinja je nosila majicu s natpisom "knitter" te je prošla preko trake za autobuse. Snimljena je te je kazna za prelazak preko autobusne trake poslana paru koji ima automobil registracije "KN19 TER". 

David (54) iz Surreya znao je da nešto nije u redu kada je od Vijeća Batha primio obavijest o kaznenoj prijavi iako nije bio nigdje u blizini grada. Sa suprugom Paulom proučavao je fotografije koje su im dostavljene kao dokaz te na njima nisu uočili svoj automobil. Umjesto automobila, vidjeli su kako žena šeće cestom u majici s natpisom gotovo jednakim njihovoj registarskoj oznaci, navodi Metro.  

Par je kontaktirao Vijeće koje im je poslalo kaznu te je ono odlučilo kako ne trebaju platiti 90 funti. Paula (54) rekla je kako je nadležna voditeljica "prasnula u smijeh" kada su joj ukazali na grešku. 

Personalizirana registarska oznaka na automobilu Davida i Paule inače označava njegov nadimak "Knighter". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije