Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN

Urlao u kafiću da će ih sve pobiti, a smrću prijetio i policajcu

uhićenje
Sanjin Strukić/PIXSELL
13.12.2016.
u 12:48

Sudac Županijskog suda u Rijeci odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

- Izmlatit ću vas! Sve ću vas poubijati! Imam pištolj i pušku! - mahnito je vikao 25-godišnjak, koji je zbog tih svojih riječi završio u istražnom zatvoru zbog prijetnje.

Mladića se sumnjiči da je navedene riječi izgovorio u jednom kafiću u Delnicama 9. prosinca, a prijetio je zaposlenicima kafića. Dan kasnije, kada je priveden u policiju, jednom od policajaca je prijetio da će pobiti i njega i njegovu obitelj. Kazneno je prijavljen te ispitan, nakon čega mu je sudac Županijskog suda u Rijeci odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

>> Državljanin Srbije zavezao poznanika za stolac pa mu prijetio silovanjem i ubojstvom

Komentara 2

IB
istina_boli
18:32 13.12.2016.

Sa oca na sina. Iver na pada daleko od klade. Sin dragovoljca domovinskog rata, naviko na privilegije i divljastvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije