Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UREDNICI RUBRIKA O NOVOME PORTALU

Što urednici rubrika očekuju od novog vecernji.hr: Navike se mijenjaju, ali mi smo uvijek tu

13.01.2023.
u 13:12

Večernji list dobio je svoje novo ruho, dugoiščekivani redizajn portala koji će na potpuno novi način prikazati sve na čemu neumorni tim novinara i suradnika radi.

Večernji list dobiva svoje novo ruho 17.01.2022., dugoiščekivani redizajn portala koji će na potpuno novi način prikazati sve na čemu neumorni tim novinara i suradnika radi. Modernizirani izgled uz jednostavno korištenje omogućit će vam bolje iskustvo u pronalasku najvažnijih I najnovijih vijesti. O našem novom portalu razgovarali smo s onima koji ga čine onakvim kakav je – nezamjenjivim.

- Redizajnom smo uspjeli napraviti portal koji je pregledniji i prozračniji, a uvođenjem novih funkcionalnosti Večernji će i dalje zadržati svoje mjesto na samom vrhu. Uz sasvim novu naslovnicu, osvježene rubrike i modernizirani izgled članka sadržaj Večernjeg lista još će bolje doprijeti do svakog čitatelja, a upravo nam to i jest glavni cilj. Redizajnom će Večernji još više udovoljiti potrebama svakog korisnika, a ono što je najvažnije - i dalje će ostati relevantan izvor najvažnijih i najnovijih vijesti iz Hrvatske i svijeta, kaže nam Ivana Jović, izvršna urednica weba.

Navike se mijenjaju, ali mi smo uvijek tu

- Stalna samo mijena jest. Na webu smo naučili da se stalno nešto mijenja, svako malo imate neki novi trend, novi breaking. -smatra Danijel Lijović, izvršni urednik weba.

-Mijenjaju se i navike čitatelja, ali mi smo uvijek tu i pružamo sadržaj korisnicima bez obzira jesu li za računalom, mobitelom, kod kuće, na poslu ili na putu. Ili usred 'binganja' TikToka... Nakon više godina u istom dizajnerskom ruhu vrijeme je da i mi osvježimo naš portal vizualno i novim tehnologijama te pružimo posjetiteljima i čitateljima još više sadržaja prezentiranog na pregledan i lako dostupan način.

Dea Redžić, urednica Premium otkrila je što novi Večernji donosi:- Veća vidljivost autora i reportera, lakša interakcija s našom najizbirljivijom publikom i još više ekskluzivnog sadržaja i provjerenih informacija s lica mjesta koje možete dobiti samo u Večernjem listu koji i dalje uporno prkosi senzacionalizmu i ne podržava tezu o publici koja takav sadržaj više ne treba i ne konzumira.

-Naši čitetelji i pretplatnici iz dana u dan dokazuju sasvim suprotno, a na novom webu Večernjeg lista moći će Premium sadržaju pristupiti puno lakše i probiti se do ključnih i točnih informacija odmah, a znamo koliko  to zna biti teško danas uz sve komunikacijske šumove i gorući problem fake newsa.. Novi dizajn omogućit će korisnicima da najvažnije vijesti i što je posebno važno - njihovu pozadinu, iskuse svim osjetilima kroz interaktivni sadržaj i druge novosti i video ekskluzive koje spremamo za vas.

Brži, bolji i moderniji

-U sceni smo jako sretni i uzbuđeni zbog novog portala i to prvenstveno zbog toga što ćemo, zahvaljujući modernijoj i poboljšanoj arhitekturi, čitateljima ponuditi jednostavnjije i brže snalaženje te više showbizz sadržaja na naslovnici. Naime, naša publika je već, a to nam brojke jasno pokazuju iz mjeseca u mjesec, pokazala da je prepoznala trud i kvalitetu koju im svakodnevno donosimo i na tome smo jako zahvalni. Upravo zbog njih nam je drago što ćemo sada biti još vidljivi, s još više atraktivnog sadržaja na naslovnici. Uvjereni smo da ćemo na taj način privući još više onih koji cijene provjereno i kvalitetno novinarstvo na platformi kojoj popularnost raste iz dana u dan – smatra Anamarija Kronast, urednica showbiz rubrike.

Karlo Ledinski, urednik sport rubrike uvjeren je da redizajn donosi bolje promjene: - Novi portal donijet će bolju preglednost, lakše dolaženje do bitnih informacija za svakog čitatelja. Ljubitelji sportskih vijesti uvijek su rado dolazili na stranice Večernjeg lista, a siguran sam da će sada dolaziti još češće, jer će pretraživanje onoga što ih zanima biti još jednostavnije.

-Na novom portalu ljubiteljima sporta nudit ćemo još više analiza, komentara, ali i puno multimedijalnih sadržaja. I siguran sam da će čitatelji na novom portalu osjećati još bolju povezanost sa svojim Večernjakom, zaključuje Ledinski.

Urednica lifestyle rubrike, Vesna Blašković, kaže kako je bilo posebno uzbudljivo raditi na novom konceptu:- Brži, bolji, intuitivniji, ali i ljepši, pregledniji, moderniji - sve je to novi portal Večernji. Posljednih mjeseci bilo nam je posebno uzbudljivo raditi na konceptu, funkcionalnostima, prolaziti sve faze redizajna i, iako smo svi i kroz Večernji, ali i druge redakcije već stekli iskustvo u lansiranju novog sajta, ipak svaki put vlada posebno uzbudjenje.

-Hoće li sve biti kako treba, što će reći čitatelji, kako će im se svidjeti, to su naravno najvažnije stvari i zato jedva čekamo vaš feedback kako bismo bili još bolji!- za kraj se pita naša urednica, a na to pitanja, samo nam vi, naši čitatelji, možete dati odgovor koji željno iščekujemo!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije