Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predmet graničnog spora
Povratak na članak

Uređivali Šarengradsku adu, ne odustaju od moguće blokade plovnog puta na Dunavu

Najavljeno je i kako će se zatražiti hitni sastanak sa predstavnicima Državne komisije za granice na RH koji bi se održao na samoj Šarengradskoj adi.

Komentari 1

SI
sisavac
08:30 18.05.2020.

to što su oni to koristili ne znači ništa. obala drave je puna takvih 'korisnika' koji su na tim obalama sagradili vikendice, neki i kuće. pogledajte malo karte, arkod, katastar, dgu, pa mi recite zašto je tako mali dio ade snimljen i prikazan... ajd proučite zašto se neki kanal tamo zove dunavac, a postoji i dunav, koji je granica rh i rs. da si mi to nismo malo počeli svojatati i tamo...? zašto da mi vjerujemo ama baš svakom 'našem' čovjeku, da je nešto 'naše'? piranski zaljev. priča poznata. na primjeru zaštite vina terana vidjeli smo pravu sliku našeg čovjeka. kad su slovenci to stavljali pod zaštitu, naš istran šutio, surađivao, prodavao grožđe... kad su slovenci njima počeli braniti upotrebu naziva terana javili su se državi, političarima, tražili zaštitu svojih interesa... a gdje su bili sve te godine?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.