Naslovnica Vijesti Svijet

Uredi CNN-a nakratko evakuirani nakon prijetnje bombom

Policija je blokirala kompletan automobilski i pješački promet, dok su zgradu kat po kat pretražile ekipe pirotehničara
07. prosinca 2018. u 07:17 1 komentara 162 prikaza
CNN
Foto: Reuters/Pixsell

Policija je u četvrtak navečer na nešto više od sat vremena evakuirala urede CNN-a u New York Cityju, nakon telefonske dojave o pet bombi skrivenih u zgradi Time Warner Centera, zbog čega je došlo do prekida emitiranja redovitoga programa.

novinar CNN-a Novinaru oduzeta akreditacija Svađa CNN-a i Trumpa: Za njega je ta mreža dio “zle medijske trojke”

Policija je blokirala kompletan automobilski i pješački promet, dok su zgradu kat po kat pretražile ekipe pirotehničara te nešto prije ponoći po lokalnom vremenu (6 sati ujutro po srednjoeuropskom), utvrdile kako je "sve čisto".

Nije otkriveno ništa sumnjivo, izvijestio je CNN.

Poziv je upućen oko 22 sata po lokalnom vremenu i mreža je nakratko prebačena na unaprijed snimljeni program, prije nego se vratila snimkama uživo novinara, zaposlenika i slučajnih prolaznika kako stoje iza policijskih barikada postavljenih oko zgrade.

Bombe u SAD-u Strah u SAD-u Bomba za Obamu i Clintona! Prijenos CNN-a prekinut zbog evakuacije

Uredi CNN-a u zgradi Time Warner Centera već su jednom bili evakuirani u listopadu, nakon pronalaska paketa s eksplozivnom napravom, adresiranog na bivšeg direktora CIA-e Johna Brennana.

Vodič za kupovinu gadgeta
BLAGDANI
Vodič za kupovinu gadgeta: Što kupiti vašim omiljenim tehnoljupcima?

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar dzambo
    dzambo:

    Ova CNN je otisao previse u ''ljevo''....njih nije briga za srednju klasu I radnike Amerike...a da bi ''razumjeli'' bas te….kao I sve vecinom TV kuce u Americi tribal bi iz Mexica I ostalih trecih zemalja zaposliti kao TV komentatore….eksperte...I slicne ... prikaži još! da im prave konkurenciju u poslu….jer jedan Meksicki TV komentator moze citat I komentirat vijesti I slicno na CNN-u a da ima placu kao u Mexico tamo oko $5.000 godisnj….$10.000 najvise….e ONDA bi svi ostali imali pravu ''kokurenciju'' I konacno shvatili sta je Globalizacija I kad bi sisli sa svojih Milijunskih $ ugovora na kokurenciju sa Mexikancima za isti posao izmedju $5,000-$10,000 godisnje...onda bi drukcije ''filozifirali'' I konacno shvatili zasto su Trumpa izabral mnogi iz srednje klase USA.....