Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna služba DDR-a
Povratak na članak

Ured za suočavanje s istinom

Nakon pada Berlinskog zida postavilo se pitanje kako se odnositi prema ostavštini zloglasne službe državne sigurnosti Stasi

Komentari 2

DA
Dagobert
13:16 07.03.2014.

A sto se ceka u HR brzo isto tako.Tkos su bile ubojice i dousnici UDBE? Tko koga stiti? zar se to nije molgo davno napraviti?

VL
HK
Hilari Klinton
12:08 08.03.2014.

Dobro je da se u Hrvatskoj ne otvaraju dosijei jer se ionako Hrvati previše bave svojom prošlošću a nimalo budućnošću. Naime Hrvata bi 2061 moglo biti nešto manje od Slovenaca danas, pa bi za Hrvate bilo bolje da porade na na natalitetu nego na Udbi koja će do tada ionako izumrijeti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.