Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najgore tek dolazi
Povratak na članak

Broj žrtava uragana Matthew premašio 800 na Haitiju, Washington u pomoć šalje vojni brod

Oko 600.000 kućanstava na Floridi ostalo je bez struje, rekao je guverner Rich Scott

Komentari 6

Avatar Anti-NWO
Anti-NWO
22:20 07.10.2016.

Na Haitiju se 90%ljudi bavi voodoo magijom pa me ne čudi da ih svako malo razara neki potres,uragan,poplava ili teško siromastvo,a istodobno se gotovo svi deklariraju Katolicima ...Biblija kaže da "ne možeš služiti dvojici gospodara"..oni bi služili i Bogu i sotoni,a to ne ide tako..

VL
DU
Deleted user
18:45 07.10.2016.

dakle atlantska obala floride, georgia, sjeverna i južna karolina. kakvo je stanje na zaljevskoj strani?

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:13 07.10.2016.

Ciklona koja je poharala New Orleans prije par godina bila je otprilike isto jaka, mada je to sada nebitno. I stete u Haitiju (u Haitiju, ne "na" Haitiju kako pise tzv novinar jer je Haiti drzava koja s Dominikanskom Republikom dijeli otok Hispaniola) su razmjerno male, jer su "stambeni objekti" u toj najsiromasnijoj svjetskoj drzavi uglavnom izgradjeni od stapova, kartona i platna, No steta u Floridi (Florida je savezna drzava, pa se ne moze reci "na" nego "u" Floridi) bit ce milijunska, bas kao i u Georgiji i Juznoj Karolini (gdje i ja zivim). Ocekujemo udar za otprilike 10-ak sati, i izgleda da ce biti kategorija 3. U Sjevernoj Karolini po predvidjanjima ce pasti na 2 ili 1, pa stete u toj drzavi nece biti pretjerane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.