Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sezona uragana
Povratak na članak

Uragan Earl putuje prema istočnoj obali Sjedinjenih Država

Već sada ga prati vjetar brzine 215 kilometara na sat, a očekuje se da bi u petak mogao udariti u Južnu Karolinu.

Komentari 5

CR
Crypton
00:38 01.09.2010.

Osim ta dva,formiraju se još dva ...jedan od njih je sa Californijske strane.

VL
OB
-obrisani-
19:06 31.08.2010.

Nakon što je opustošio nekoliko otoka u istočnom dijelu Kariba... _____________________________________________ Npr ?! Kakvi imbecili, strašno !

VL
OB
-obrisani-
19:10 31.08.2010.

Btw, je li gdja uopće zna di su Karaibi ? A kamoli istočni dio ?

VL
OB
-obrisani-
20:17 31.08.2010.

Bilo bi lijepo da je u članku ipak napisano da je uragan Earl \"podragao\" Puerto Rico, ali je isto tako i činjenica da je taj otok zemljopisno svrstan u istočne Karibe, ovoga trenutka uragan je svrstan u kategoriju 4, a svi takvi uragani su \"vrlo snažni\"

VL
DU
Deleted user
21:08 31.08.2010.

Ta Šerićka je nekakva Ličanka ili još vjerojatnije Hercegovka ... očito je da se nije školovala u Hrvatskoj ... Taj uragan da dospije do istočne obale SADa i ovakve jačine, napravio bi i te kakve štete ... već i sada je veoma razoran.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.