Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uništio Bahame

VIDEO Razorni uragan srušio dizalicu: Čuli smo buku, doslovno se prepolovila...

Uragan Dorian u Kanadi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.09.2019.
u 10:04

Uragan Dorian, sada druge kategorije, kreće se u smjeru sjeveroistoka brzinom 47 kilometara na sat

Uragan Dorian stigao je do kanadskog kopna, objavio je kanadski centar za uragane. "Centar uragana Dorian stigao je do kopna jugozapadno od Halifaxa ranije tijekom večeri", nastavlja se u izjavi.

Oluja je bila u subotu u 21 sat po lokalnom vremenu 48 kilometara udaljena od Halifaxa i razvijala je vjetrove brzine od gotovo 150 kilometara na sat. Vjetar je toliko bio jak da je otpuhao dizalicu na jednom gradilište u Halifaxu. Svjedoci tog trenutka kažu da se začula buka a kada su pogledali vidjeli su da je dizalica pala. Na društvenim mrežama ljudi objavljuju trenutak urušavanja dizalice.

- Odjednom smo čuli glasnu buku i kada smo pogledali kroz prozor, imali smo što za vidjeti. Dizalica je počela padati na nedovršenu zgradu pokraj. Dizalica se doslovno prepolovila - kazao je jedan od očevidaca.

Uragan Dorian, sada druge kategorije, kreće se u smjeru sjeveroistoka brzinom 47 kilometara na sat. 

Video: Dorian u Južnoj Karolini

Ključne riječi

Komentara 1

CR
CroZrakomlatNo1
10:40 08.09.2019.

Mozda zna netko jesu li gradjani bahama katolici?! Neka im dobri Bog RKCa pomogne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije