Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primljen u bolnicu

Upucanom Aci Rusu pogoršalo se stanje, u životnoj je opasnosti

bolnica
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
16.05.2013.
u 15:08

Iako je početna opasnost od krvnih ugrušaka prošla, Dimitrovu se zdravstveno stanje ovih dana pogoršalo

Aleksandar Dimitrov zvani Aco Rus (43) ponovno je primljen splitsku bolnicu. Dalmacija News saznaje da mu je dijagnosticirana plućna embolija te da je u životnoj opasnosti. Iako je početna opasnost od krvnih ugrušaka prošla, Dimitrovu se zdravstveno stanje ovih dana pogoršalo. Čuvaju ga dvojica policajca koji danonoćno dežuraju pred njegovim vratima te ga prate u stopu, čak i pri odlasku u toalet.

Kako smo pisali prošlog mjeseca, Acu Rusa 9. travnja napao je i hicima iz pištolja u natkoljenicu ranio 26-godišnji Josip Čubelić zvani Čuba. Dogodilo se to ispred kafića ''Vatra'', a Čubelić se nakon pucnjave udaljio s mjesta događaja da bi se sam nakon tri dana, u pratnji odvjetnika Željka Gulišije, pojavio u Prvoj policijskoj postaji. Tada mu je i određen pritvor.

>>Policija zatvorila Josipa Čubelića zbog ranjavanja Ace Rusa

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije