Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ilegalno ušli u rh
Povratak na članak

Upucan dok je s prijateljima krao drva. Ubojstvo ili nesretni slučaj?

Budući da su u incident bili umiješani samo bosanskohercegovački državljani, hrvatska strana odlučila je cijeli slučaj prepustiti bosanskom tužiteljstvu i policiji.

Komentari 12

OB
-obrisani-
23:46 23.07.2012.

Srbi uništili, Slovenci oteli pa nedaju, a Bosanci i uništavaju i otimaju. A mi? Mi smo narod bez ponosa i samopoštovanja. Baš smo jadni! Ima li u ovoj zemlji itko petlju da lupi šakom o stol i da ne dozvoli da nas se ponižava i zajebava do besvijesti.

VL
EX
excell
06:07 24.07.2012.

taj više neće krasti u hrvatskoj

VL
IB
istina_boli
06:40 24.07.2012.

Nije vas nitko vise unistio i opljackao nego vi sami. Razni Tudjmanovski, Karacmarki i slicna bratija su odradila vise nego sto mogu svi ostali, a upravo ti ostali su samo paravan iza kojeg se kriju domaci hrvatski lopovi.

VL
M3
Miške 3
06:56 24.07.2012.

I to morate znati. U Krap.zag.županiji više nema lugara, koji je čuvao pa i odobravao, što se smije sjeći, čak i u vlastitog šumi. Ima samo 1 iz Lobora, koji nezna ni šume, ni puteve, niti što obilazi. Tako lopovi mogu bez problema obarati stabla; imaju vitla na traktorima, voze noću u ilegalne pilane i onda se to kao „rezana građa“ izvozi u Italiju. Radi se o organiziranom kriminalu. Žrtve su sva stara stabla: hrastovi, bukve, trešnje- uglavnom u Hrvatskim šumama, bivšim državnim- sa kojima se ne upravlja, već pljačka. Niti jedna država nije ogulila Ivanščicu, kao ova( kao mlečani Velebit). Ekolozi ne protestiraju, čak ni registriraju taj ekocid. Ali da, za cucke će izaći i protestirati po Zagrebu. Slijedećim generacijama nećemo ostaviti niti jedno staro stablo, kao što su naši predci nama. "Imamo svoju Hrvatsku"

VL
IS
istima
08:10 24.07.2012.

Miške....... Ista je situacija i u Lici. Sa tim da su meta uglavnom šume u vlasništvu fizičkih osoba koje iz raznih razloga nisu u mogućnosti da zaštite svoju imovinu. U krađi, u ovom slučaju uglavnom ogrijevnog drveta prednjače upravo 'Hrvatske Šume' čiji lugari trećim osobama doznačuju sječu, a ti čine pravi ekocid nad ovom šumom.... Policija koja je prilično upoznata sa dotičnom praksom ne poduzima ništa iako im ispred nosa putuju čitavi konvoji ovako posječenog drveta!

VL
BA
barjak
08:59 24.07.2012.

Ucestala praksa kradje sume?? i to na granici ???

VL
NO
novahrvatska
09:03 24.07.2012.

Za sav kriminal na hrvatskom ozemlju nadležno može biti jedino i samo hrvatsko redarstvo, neovisno o državljanstvu počinitelja kaznenoga djela. A ovdje se, kako vidimo radi o više kaznenih djela, ilegalnom ulasku u zemlju, unosu oružja u zemlju, ulasku u zemlju s namjerom pljačke i na koncu umorstvu. A mi to sve, kao pravi kreteni koji ne znaju što će im država, prepuštamo BiH organima. Da nije tragično i suludo, bilo bi smiješno! Stvarno smo ne samo u banani nego i banana država!

VL
AI
Ante III
09:22 24.07.2012.

U Texasu imas pravo pucat na lopove tak bi trebalo i kod nas.

VL
YO
yocko
09:27 24.07.2012.

A netko je skužio da če biti pušteni samo tako iz HR,pošto su iz kamenjara,onda bolje da se pobrinu ovi iz BH oko toga slučaja.

VL
HO
Hoch03
09:52 24.07.2012.

Haha. i mi cemo preuzeti Shengen granice.!

VL
MI
miki45
15:05 08.06.2015.

tako i treba da je moja suma ja bih mu ispalijo vise nego jedan metak

VL
IB
ivan.biljan68
07:04 04.07.2015.

Bog može potrpit pijance,preljubnikei još neke sa porokom,ali lopove,očito,ne voli,zato ima ona njegova : ne ukradi,a ono je prešlo u naviku :ne poželi ženu...ovisi kakva je i jel dala povoda?.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.