Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ Tomašević
Povratak na članak

'Upravo zbog ovakvih presuda, žrtve nemaju povjerenja u institucije'

"Smatramo kako ta kazna nije u skladu s težinom počinjenog djela te da ona oslikava odnos hrvatskog društva prema obiteljskom nasilju", istaknula je u priopćenju udruga B.a.B.e.

Komentari 3

DG
Drug_gospodin
15:54 22.01.2020.

Sad je jasno zašto su domoljubi i vjernici protivnici istanbulske konvencije.

VL
CA
cacko
16:24 22.01.2020.

Tog nemuskarca treba strpati u celiju.

VL
ER
EroK
16:51 22.01.2020.

Sramotno, ali još sramotnije kak ove BABE i slični, se zgražaju samo na nekim selektivnim slučajevima, a druge kao na primejr Lalovac, koji je tukao teško bolesnu suprugu, varao, novčano ugrozio, nisu ni pisnule, a kamoli osudile. Gdje je pravdaa za gospođu Lalovac? Zar ona ne zavrjeduje vašu podršku također? Vaša selektivna praksa vam oduzima svako pravo za izražavanja vašeg mišljenja i zgražanja nad učinjenim. Gledajući vaš rad i učinak, mislimo kako je krajnje vrijeme da vas se skine sa nase napacene izmužene sise i raspusti vaša udruga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.