Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NCVVO
Povratak na članak

Upravno vijeće tvrdi da državna matura nije dovedena u pitanje

Podsjećaju da se Centar nalazi pod istragom DORH-a zbog nepravilnosti koje su utvrđene 2013. godine

Komentari 1

PB
pero.baruncic.9
17:18 22.10.2014.

Ima nesto trulao u drzavi Danskoj. Ovaj ( ili ovi aktualni) u zadnje vrijeme, strasno zaudaraju. Pun je komunistickih fraza i besmislica, a zapravo nije nista ni ucinio za korist RH: Nekoliko ljudi, bi javno optuzio za sadasnju, tesku situaciju, u zemlji: 1. Stjepan Mesic, zao covjek koji je volio i voli svakoga vise od Hravata i koji je tako jadno vrijedao ( rijecima i djelima BH Hrvate), znao je i morao znati za lopovluk, u zemlji, i nije nista ucinio i drzio se sa bjelosvjetskim kriminalcima, 2. Ivo Sanader, neumjereno bolestan covjek, koji je u stanju prodati zemlju za solde, kakav nizak duh, gadljiv, on je upropasio HDZ i hrvatsko gospodarstvo, dno dna u svakom pogledu, hebes i njega i njegove svecenike, sve sami smrad, bas krajnje odvratno, 3.Ivo Josipovic, gadljivac po stilu i djelu, on zaista ne voli RH i cini sve da je podredi nekim silama, rekao bih kratko: "covjek bez jaja", takakv covjek ne moze voditi drzavu, a pogotovo ne katolicku RH, ... 4. Zoran Milanovic, smutljivac, zaista nije ucinio nista korisno, procardo je mandat baveci se sobom i svojima, tamo je doveo nekakve pudlice prosrpskog nacina kevcanja i stitio neki ludacki pro Srbski strukturalni misinistarski sastav, zaista treba obuci ludacku kosulju da se vidi, kud hoda, iza rata tako podcjeniti svoju naciju i majke poginulih, to je u najmanju ruku uvreda svim onima koji su stvorili i koji vole Hrvatsku... VLAST, JE SLUZENJE NARODU ili ZASTRANJENJE, ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.