Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob

Upravni sud osporio odluku saborskog povjerenstva

'varazdin/medjimurje, 23.03.2010., varazdin, nacelnik opcine vinica marijan kostanjevec Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
22.10.2010.
u 16:15

Mene su varaždinski župan i ekipa oko njega prijavili zbog obavljanja nespojivih dužnosti, no ja nikada nisam bio dužnosnik, već volonter u općini

Upravni sud Republike Hrvatske presudio je da načelnik općine Vinica nije u sukobu interesa.

– Odluka saborskog Povjerenstva osporena je jer je donesena u suprotnosti s Ustavom. Mene su varaždinski župan i ekipa oko njega prijavili zbog obavljanja nespojivih dužnosti, no ja nikada nisam bio dužnosnik, već volonter u općini. Saborsko povjerenstvo nije me zato kaznilo sa 10.000 kuna, već zbog toga što nisam predao imovinsku karticu. No, žalio sam se jer mi nije bila dana mogućnost da iznesem svoju obranu, pa je Upravni sud osporio takvu odluku – kazao je Marijan Kostanjevac, načelnik općine Vinica. (dpl/VLM)

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krka
11:48 23.10.2010.

Bravo gos. Kostanjevac, Tak treba pokazati zube mafiji. Opće je poznato, koga čačkalova mafija uzme na pik da je ponižavan i stigmatiziran, bez da se biraju sredstva.Da barem ima više tak hrabrih ljudi da ima pokažeju zube, jer čačkalova ekipa je baš zadnja koja bi mogla nekome dijeliti packe. Samo hrabro!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije