Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okolnosti nesreće kod Preloga

Upravljao vozilom za bušenje tla, dodirnuo dalekovod i poginuo

Dalekovod
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
08.07.2015.
u 11:43

U jednom trenutku bušilicom se previše približio žicama dalekovoda, pa je došlo do strujnog udara

Poznate su okolnosti nesreće na radu koja se u utorak u 13.42 sati dogodila na polju zvanom "Velike Trate" između Preloga i Donjeg Kraljevca.

PU međimurska danas je izvijestila da je 51-godišnjak s područja Varaždinske  županije, zaposlenik privatne tvrtke sa sjedištem u Varaždinskoj  županiji, upravljao specijalnim teretnim vozilom s pridodanom geo-bušilicom za ispitivanje tla.

U jednom trenutku bušilicom se previše približio žicama dalekovoda pa je došlo do strujnog udara. Preminuo je na licu mjesta. Određena je obdukcija.

>> Radnik poginuo nakon što je zakačio dalekovod

Komentara 2

Avatar velika jabuka
velika jabuka
13:44 08.07.2015.

onaj post na FB ukazuje na manično-optimistično stanje, ne depresivno.i puno je zlobnih natuknica o suprugovim radnim kolegama, njihovim suprugama i drugim ženama.

Avatar velika jabuka
velika jabuka
13:47 08.07.2015.

uopće nisam komentirala ovaj članak?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije