Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćen u Vukovaru

Upravljao vozilom s 3 promila alkohola u krvi i s isteklim pokusnim registracijskim pločicama

Alkotest ilustracija
DPA/Pixsell
13.11.2020.
u 12:09

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv 29-godišnjaka slijedi optužni prijedlog nadležnom sudu

Koliko god se upozoravalo da se ne sjeda za upravljač ako ste pili neki se ne drže tih preporuka od strane policije ne razmišljajući o sigurnosti drugih sudionika u prometu, ali i samoga sebe. Među njima je, na sreću, više onih koji su malo popili, iako je i to opasno, ali ima i onih koji dobro pretjerali s alkoholom.

Jedan od njih je 29-godišnjak kojega je policija, nešto poslije ponoći, zatekla u prometu u Vukovaru. On je upravljao vozilom s 3 promila alkohola u krvi i to s pokusnim registracijskim pločicama kojima je istekao rok važenja.

- Nakon pregleda liječnika u Hitnu medicinsku pomoć Vukovar 29-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv 29-godišnjaka slijedi optužni prijedlog nadležnom sudu, izvijestila je policija. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije