Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlada vozačica

Upravljala osobnim automobilom, udarila u dva vozila pa pobjegla

Policija na punktovima diljem Hrvatske provjerava propusnice
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/3
20.07.2022.
u 09:11

Vozačica (24) imala je silnih problema u borbi s parkiranim automobilima na središnjem požeškom trgu.

Kako se navodi u policijskom priopćenju, vozačica koja je u utorak, 19. srpnja oko 11 sati na parkiralištu na Trgu svetog Trojstva u Požegi upravljala osobnim automobilom marke BMW požeške registracije usljed nepropisnog skretanja udesno udarila je u zadnji dio parkiranog osobnog automobila marke Škoda, također požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno na obilježeno parkirališno mjesto parkirao 22-godišnjak.

Nakon udara, 24-godišnjakinja je nastavila vožnju, skrenula ulijevo te udarila u zadnji dio osobnog automobila marke Volkswagen, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirala 57-godišnjakinja. Nakon dvostrukog sudaranja, mlada vozačica napustila je mjesto događaja, a da nije ostavila svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljala. Ipak, naknadno su je pronašli policijski službenici.

- Protiv 24-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - stoji u priopćenju Policijske uprave požeško-slavonske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije