Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOĆ DINAMA

Uprava Dinama posjetila Vukovarski vodotoranj: Za obnovu izdvojili 200.000 kuna

Grad Vukovar
20.04.2021.
u 14:21

Ček na 200.000 kuna, za obnovu vodotornja, gradonačelniku Vukovara Ivanu Penavi uručen je na maksimirskom stadionu 2016.

Pred sutrašnji derbi u Osijeku Uprava GNK Dinamo posjetila je Vukovarski vodotoranj za čiju obnovu je zagrebački klub izdvojio 200.000 kuna. Član uprave Dinama Krešimir Antolić rekao je kako je Dinamo uvijek pomagao Vukovaru jer je svjestan koje je njegovo značenje za Hrvatsku. 

- Veliko nam je zadovoljstvo i emocija doći u Vukovar, gdje ima puno navijača našega kluba, rekao je Antolić.

Ček na 200.000 kuna, za obnovu vodotornja, gradonačelniku Vukovara Ivanu Penavi uručen je na maksimirskom stadionu 2016. godine i to na utakmici Dinamo-Hajduk.

-Došlo je vrijeme kada ih možemo i ugostiti na Vukovarskom vodotornju, a na njihovoj donaciji sam im još jednom osobno zahvalio.

Dinamo je uvijek bio uz Vukovar i sportska događanja koja su se odvijala, od memorijalnih turnira, do brojnih donacija opreme. Ime Dinama je među gotovo 7.000 donatora vječno upisano na pločama inoxa koje se postavljaju kružno oko vidikovca na vrhu Vodotornja, rekao je Penava.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije