Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROĐENDANSKA PORUKA

Upozorenje iz T-mobilea: Ne prosljeđujte lažni SMS

mobitel
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
12.05.2010.
u 11:52

Hrvatskom kruži lažna rođendanska poruka T-mobilea u kojoj piše da će korisniku, ako je proslijedi, biti uplaćeno 25 kuna na račun.

Ako ste posljednjih dana primili SMS sljedećeg sadržaja: "Poštovani korisnici naše velike T-mobile obitelji, T-mobile danas slavi rođendan. Pošaljite ovu poruku na više od 5 brojeva i na vaš će račun biti uplaćeno 25 kn. Obavijest o isplati 25 kn na vaš T-mobile račun biti će poslana u SMS-poruci. Vaš T-mobile", bilo bi najbolje da ga ignorirate, poručuju iz T-mobilea.

Naime, riječ je o lažnoj poruci koja kruži Hrvatskom, a iz T-mobilea savjetuju da je korisnici ne prosljeđuju dalje.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
12:32 12.05.2010.

Jel se netko sjeća dialera??

AL
alphazulu99
15:18 12.05.2010.

U bazi podataka u t-mobilu postoje sve poruke i njihovi posiljatelji. Kada bi im to bili u interesu istog trenutka bi pronasli onogoa koji je prvi poslao ovakvu poruku i iskljucili ga. Ovako poruke idu, lova dolazi u t-mobile, drzavaa ubire porez i trosarine a t-mobile se ogradio zbog zakona i svi sretni osim posiljatelja poruka.

Avatar pukafraza
pukafraza
15:53 12.05.2010.

meni su prošli tjedan poslali poruku da im moram posalti svoj OIB, nisam to napravila. Zanima me jel to kakva prevara, jel oni to stvarno smiju , jel im to zbilja treba? zvala sam ih , međutim oni operateri mi se ne javljaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije