Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA IDEJA!

Upozorenje gradskih vlasti Biograda na moru oduševilo Hrvate: ' Hvala' vam što mi dajete posla. Glupane glupi'

Dino Stanin/PIXSELL
27.09.2021.
u 11:32

I dok neki posve opravdano se pitaju je li riječ o photoshopu, drugi pak svjedoče da je upozorenje stvarno.

Bacanje komunalnog otpada tamo gdje ne treba problem je s kojim se muče mnoge gradske vlasti u Hrvatskoj, a način na koji to pokušava riješiti Biograd na moru oduševio je mnoge. 

Popularna Facebook stranica Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavila je fotografiju upozorenja na tabli upućenog građanima Biograda na Moru u kojem se slikovitim rječnikom poziva građane da ne odlažu komunalni otpad. 

- 'Hvala' vam što mi dajete posla. Glupane glupi zabranjeno je odlaganje komunalnog otpada - stoji na upozorenju postavljenom u gradu. 

 

Fotografiju su lajkale tisuće, a mnogi su se opravdano zapitali jesu li to uistinu postavile gradske vlasti. 

- Ovo stoji već par godina i to na nekoliko mista u gradu, Samo nije baš polučilo neki rezultat - poručio je jedan građanin. 

- Još samo montirati nekakvu šaku da ga lupi u glavu...ali ni to ne bi pomoglo - predložio je drugi. 

 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
15:19 27.09.2021.

ponekad treba i objasnit. eto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije