Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čitajte "sitna slova"

Upozorenje građanima: Novinar doživio neugodno iskustvo kad je odlučio raskinuti policu dopunskog

30.07.2022.
u 13:11

Na kraju se i uspio dogovoriti s osiguravateljem. Nakon tri maila u kojima se nadmudruju. Možda zato što je Croatia osiguranje shvatilo apsurd vlastitih Općih uvjeta osiguranja. Možda zato što je novinar. Prilično ugledan.

Komentara 27

OP
Ocvali pupoljak
14:47 30.07.2022.

Otac je umro i brat je samo poslao smrtni list i odjava bez problema. Ali zato može napisati roman odjava mobitela kod A 1. Morao je plačati jos 6 mjeseci jer su mu lagali da imaju potpisan ugovor. Nakon toga sam od njih odjavila 4 privatna mobitela i 12 službenih, pa vi lažite . Napisala mail na njemačkom i poslala na pravu adresu. Uglavnom zbog jednog broja su izgubili 16 pretplatnika

KP
Karlovacko pivo
14:04 30.07.2022.

Nerazumijem ako neželi produžit mora osvijestiti jeli do sada bio u nesvijesti

CR
crocro
13:45 30.07.2022.

To je kamilica prema mogućnosti odjave sa TV pretplate HTV-a. Ako se netko kojim slučajem uspio odjaviti, molio bih ga za iskustva i proceduralne radnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?