Naslovnica Vijesti Crna kronika

Upoznali su se putem Facebooka i isplanirali ubojstvo supruga

Nedeljka K. na ispitivanju nije pokazala emocije
08. travnja 2015. u 20:50 32 komentara 46285 prikaza
ubojstvo Dubrava
Foto: Privatni album/Borna Filić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Nakon što su policiji ispričali sve o stravičnom zločinu koji su počinili, Nedeljka K. (35) i Mato O. (26) odlučili su promijeniti ploču i braniti se šutnjom. Kako neslužbeno doznajemo, nakon što su dali iskaz policiji, o ubojstvu Nedeljkina supruga Ivice K. (41) nisu više prozborili ni riječi.

Međutim, u opširnom iskazu koji su dali na policiji, istražiteljima su objasnili kako su se upoznali i isplanirali okrutno ubojstvo. Nakon što su stupili u kontakt putem Facebooka, navodno je upravo Nedeljka K. bila ta koja je supruga nagovorila da Matu O. primi u kuću kao radnika koji će mu pomagati dok traju radovi u šumi. On je Nedeljkinu ponudu objeručke prihvatio i ubrzo je ušao u život peteročlane obitelji iz vrbovečke Dubrave.

Više od godinu dana živio je s njima i besplatno pomagao Ivici K. Mati O. u tom je trenutku takva situacija odgovarala, s obzirom na to da nije imao gdje stanovati. Roditelji su ga se odrekli još kao malenog dječaka i život je proveo uglavnom u udomiteljskim obiteljima, baveći se raznim poslovima.

Iako je tijelo Ivice K. u bunaru pronađeno u raspadnutom stanju, sumnja se da je bio mrtav već nakon udaraca sjekirom u glavu. Međutim, ubojice su u Ivicu K. ispalili još nekoliko hitaca iz plinskog pištolja te su ga izboli nožem. Nakon toga bacili su ga u bunar. Uhićeni su godinu i pol nakon toga jer je zvjerski čin netko prijavio policiji.

>> Um zločina – žena manipulatorica ili ljubomorni radnik

>> Ubila muža i na TV-u lagala da ju je ostavio s djecom u bijedi

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
 • Avatar mileudarcina 1
  mileudarcina 1:

  Na nagovor supruge dotični je više od godinu dana živio sa njima i besplatno pomagao ivici dok traju radovi u šumi, zemljo otvori se...

 • Avatar lobel9
  lobel9:

  ...kakva si mater ti j....ma tko bih te uopce uzeo za prijatelja na Face-u?! toliko refernduma u Lijepoj nasoj, ajmo jedan vrlo vazan...smrtna kazna, DA ili NE?

 • Avatar emilsalis
  emilsalis:

  Utrapila mu i decu ..ko zna od koga su !!!