Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na farmi

Upoznali magarca Zdenka i nahranili 60-ak pataka

'Ivanec. 10.06.2010.Ivanecki predskolci od vrtica su se oprostili cjelodnevnim poucnim boravkom na Rancu PHOTO:  Ljiljana Risek '
'Tezak *10'
15.06.2010.
u 17:10

Grabljali smo travu, vozili tačke i tražili potkovu skrivenu u sijenu - pričali su oduševljeni mališani, a najhrabriji su na Ranču M. Markovića jahali ponija

– Striček, a zakaj ovaj jelen ima bradu tak nisko? I čudan je to nekakvi jelen jer rogi mu krivo rastu, a i nisam znala da jelen ide beeee! – čudila se Sara milujući preko ograde umiljatu kozicu alpinu na Ranču Mladena Markovića, na istočnom ulazu u Ivanec. I dok je Sara začuđeno motrila "jelenje" rogove na kozjoj glavi, njezinih je dvadesetero vršnjaka s cikom uletjelo u tor, otvorilo ogradu i potjeralo 300 ovaca i janjadi na sočnu ispašu na livade u dolini Bednje.

Vozili se kolima

- Djeca na televiziji gledaju "Farmu", pa smo im morali obećati da ćemo oproštaj od vrtića imati na pravoj farmi - kazala je ravnateljica Dječjeg vrtića Ivančice Suzana Divjak. Dječica su, pod vodstvom odgojiteljica Milene Golubić, Vesne Sever i Vesne Marković, oduševljeno otkrivala tajne života na farmi. - Grabljali smo travu, vozili tačke i tražili potkovu skrivenu u sijenu. Upoznali smo se s magarcem Zdenkom. Rekao nam je: Ia!

Hranili patke u potoku

Dobili su hranu u kantama, kojom su dobro nahranili 60-ak pataka u potoku. Gazda Mladen "upoznao" ih je s pet konja, a 16 ih je na ranču. S koliko su samo ponosa najhrabriji jahali ponija! Goste su povezli i lipicanci upregnuti u kola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije