Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda Rivera

Uposlio podređenog da mu uredi kuću na Silbi, pa mu ne da zaradu

Trupkovic.jpg
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
07.06.2013.
u 15:45

Kolega ga zamolio isplatu, a ovaj mu poručio neka si digne kredit u Karlovačkoj banci

Trećeg lipnja 2012. završio sam opremanje i uređivanje kuće Danijela Trupkovića na Silbi. Dogovoreni iznos još mi nije isplatio – objavio je Dario Markolin na facebooku, a ta je objava izazvala veliko zanimanje na društvenoj mreži.

Diplomirani HDZ-ovac

I to ne samo zbog toga što je riječ o neisplaćenom poslu nego i zbog činjenice da je prozvan 29-godišnji Trupković, pripadnik nekadašnje Mladeži HDZ-a iz Karlovca, poznat po aferi “River pub”, zbog koje je i isključen iz stranke. No, Trupković je sa školom veterinarskog tehničara upravo s iskaznicom HDZ-a dobio posao poslovođe u gradskoj tvrtki Mladost.

– Budući da mi je nadređeni u tvrtki, zbog odlaska na Silbu oduzeo mi je tri dana godišnjeg odmora koje mi do danas nije vratio – nastavlja Markolin.

Direktor istražuje slučaj

Objašnjava da je lani u srpnju SMS-om zamolio ponovno Trupkovića da ga isplati, jer bi išao na more. Ovaj ga je pak uputio da digne bankovni kredit i oglušivao se na daljnje molbe.

– Trupković je nekorektan šef – kaže Markolin.

Ipak, prozvani, koji je u nedjelju s gradonačelnikom Damirom Jelićem i ostalima proslavio izbornu pobjedu HDZ-a, kaže da nije poslao radnika na godišnji odmor ne bi li ovaj, umjesto za gradsku tvrtku, radio njemu na vikendici.

– Ne znam zašto je objavio prozivku, pogotovo stoga što smo odrasli skupa – kaže Trupković. Na pitanje je li isplatio radnika, odgovara da je to njihova stvar, a SMS kojim ga upućuje u banku naziva zezanjem.

Direktor Mladosti Dragutin Mikša istražuje slučaj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije