Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIVOTVORILA POTPIS

Uposlenica javne ustanove pronevjerila 190.000 kuna

pare
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
17.11.2014.
u 10:43

Žena je osumnjičena za pronevjeru i krivotvorenje službene ili poslovne isprave

Četrdesetšestogodišnja je žena nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičena za pronevjeru i krivotvorenje službene ili poslovne isprave te protiv nje policija nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku podnosi kaznenu prijavu.

Neimenovanu ženu sumnjiči se da je od početka 2012. do početka ove godine, godine, kao uposlenica jedne javne ustanove sa područja Dubrovačko-neretvanske županije, sačinila više naloga za isplatu novca, krivotvorivši potpis odgovorne osobe i ovjeravajući naloge pečatom javne ustanove. Nalozima je sa žiro računa ustanove podigla i sebi protupravno prisvojila novčani iznos od gotovo 190 tisuća kuna, za koliko je oštećena javna ustanova.

>> Osumnjičena za čak 21 kazneno djelo!

>> U 13 godina bankar prevario 13 klijenata i sebi uzeo 3,5 milijuna kuna

Komentara 5

MX
Mister X
10:54 17.11.2014.

Neimenovanu ženu sumnjiči se da je od početka 2012... To mi se sviđa kada kontrola skuži tek nakon 3-5 godina da fali lova između ništa . Da nije netko kontrolirao sada nebi nikada ni falilo . Dobro je da neidu kontrolirati /nemaju vremena volje/ i one papire od prije 10 i 15 godina ..To je pravi balkanski sistem i zato fuj funkcija !!!

Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
11:01 17.11.2014.

A gdje je tu ime i prezime? Gospodja Dugoprstic ce po odsluzenju zatvorske kazne ili isteka uvjetne opet preko rodjaka dobiti posao u nekoj drugoj "drzavnoj ustanovi" ! Ljude za puno manji DUG A NE PLJACKU ovrsuju i istjeruju iz jedinog stana ili kuce a ovoj pomno skrivaju identitet jer je "necija"!

DO
doktorica
08:40 18.11.2014.

da je liječnik odmah ime i prezime!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije