Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR U SPLITU

Upitna ubrojivost čovjeka koji je uključio kuhalo i otišao iz stana punog otpada

Požar u Splitu
Foto: Milan Sabić/Pixsell
1/11
27.11.2019.
u 10:52

Nakon obavljenog očevida, koji je završen u utorak, utvrđeno je da je centar požara u kuhinji.

Splitska policija potvrdila je kako je uzrok požara u stambenoj zgradi u Splitu u Papandopulovoj ulici na broju devet rad električnog kućnog aparata koji je ostavljen bez nadzora.

Nakon obavljenog očevida, koji je završen u utorak, utvrđeno je da je centar požara u kuhinji. Vlasnik stana ukljičio je električno kuhalo i rano ujutro izašao iz svog stana na petom katu koji je bio prepun plastičnih boca i drugog zapaljivog otpada. Nakon nekog vremena, izbio je požar, razbuktao se vrlo brzo i vatrogasci su ga gasili punih osam sati, od 9 do 17, a potom na garištu dežurali cijelu noć.

Požar u Splitu
1/18

Četvorica gasitelja i jedna stanarka su lakše ozlijeđeni, a materijalna šteta je ogromna. Zbog goleme količine dima i visokih temperatura koje su topile i vatrogasnu opremu, uništeni su stanovi na dva kata iznad, a zbog vode kojom se polijevala vatra, stradao je stan na katu ispod. Neboder je još uvijek bez struje.

Iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske su izvijestili kako će u odnosu na ovaj slučaj provesti kriminalističko istraživanje.

Još je neizvjesno hoće li kazneno prijaviti vlasnika stana i predati ga pritvorskom nadzorniku. Naime, riječ je o čovjeku kojemu je oduzeta poslovna sposobnost i imenovan mu je skrbnik pa je upitna njegova ubrojivost.

Komentara 2

UM
Umoran
11:36 27.11.2019.

Materijalna steta je ogromna, a onda novinar napise zbog "goleme" kolicine dima?! Zbog ogromne kolicine dima novinaru, golemo ostavi bosanskim Srbima, to je njihova rijec....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije