Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI S IZVOĐAČEM

Upitan završetak Hitnog bolničkog prijema u Vinkovcima

gradilište,bauštela
Patrik Macek/PIXSELL
02.04.2013.
u 09:51

Izvođač građevinskih radova, Vuković Company, zapao je u financijske teškoće zbog čega je pokrenuo predstečajnu nagodbu

Projekt izgradnje Hitnog bolničkog prijema u vinkovačkoj Županijskoj općoj bolnici vrijednog 7 milijuna kuna za koji je prošle godine načinjen plan što ga je odobrio Državni zavod za hitnu medicinu, a trebao je biti završen do 25. travnja, pod znakom je pitanja zbog predstečajne nagodbe koju je pokrenuo izvođač radova.

- Kako su radovi odmicali, izvođač građevinskih radova, Vuković Company iz Vukovara kojega smo s Ministarstvom zdravlja izabrali na javnom natječaju, zapao je u financijske teškoće zbog čega je pokrenuo predstečajnu nagodbu. U razgovoru s predstavnicima tvrtke dobili smo čvrsta obećanja da će predstečajna nagodba biti prihvaćena i da će se ubrzo nastaviti radove na zgradi objedinjenog hitnog prijema i kirurških ambulanti - kaže ravnatelj Županijske opće bolnice dr. Krunoslav Šporčić, dodajući kako bi najgori ishod za bolnicu bio stečaj izvođača radova jer bi tada morali ponoviti natječaj što bi produžilo rokove završetka.

Hitni bolnički prijem treba biti moderan medicinski trakt sa svom potrebnom opremom, krevetima, operacijskim dvoranama i monitoringom, liječnicima specijalistima kao što je to danas u razvijenoj medicini.

>> Ostojić u Bjelovaru otvorio Objedinjeni hitni bolnički prijam

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije