Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodno iznenađenje
Povratak na članak

Upecao ribu pa se šokirao kad je vidio što je još ulovio!

Australski ribič doživio je nesvakidašnje iznenađenje pecajući na Cape Yorku

Komentari 13

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
23:27 25.03.2015.

Nije "nazad" nego natrag. VL, molim zaposlite lektora Hrvatskog podrijetla. Isto - "Nedugo nakon što je zabavio udicu u ledenu vodu" - zabavio? I koja je to "ledena" voda u Australiji?

VL
VI
Vito
08:29 26.03.2015.

Karl_Habsburg 25.03.2015 u 23:27h __________ Za prvo se slažem s vama __________ Za drugo, poštovani, pogledajte u tipkovnicu pa će te vidjeti da su slova -c v- jedan pored drugog i to može biti "tipfeler", iako i riječ -zabaviti- ima svoje jasno značenje. ____________ "Ribič se zabavljao i zabacivao udicu..." ___________ Zaposliti korektore za takve "tipfelere" je poželjno, no, morate shvatiit da smo mi, Hrvatska, kolonija iz koje se novci izvlaće, a ne u koju se novci ulažu. _______ Tako da je naivno očekivati od kapitalista da zapošljavaju domorodce na poslovima koji su potencijalno opasni, budući opismenjavaju korigiranjem i lektoriranjem nepismenih nužno potrebnih zaposlenika, čime opismenjavaju svekoliku javnost koja čitanjem i takvih članaka "uči" i opismenjava se čak i nesvjesno. __________ Vi, kao monarh bi to morali dobro znati, pogotovo kad je kapitalist vlasnik "večernjaka" iz vaše austrijske monarhije.

VL
Avatar dane_oblak
dane_oblak
00:58 26.03.2015.

a i samo "pecanje" je diskudebilno

VL
CH
chesnjofka
09:12 13.04.2015.

Meni se čini da je striček bil jako spretan. Uspio je jednom rukom natezati štap, a drugom opaliti fotku, ustvari dvije. Možda je snimio i film.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:41 26.03.2015.

aha....

VL
PC
poshten_chovek225
12:57 13.04.2015.

Pa ovih slucajeva ima na pretek skoro svaki dan u Austrasliji pogotovo u Darvinu Brumu -gdje got je tropik-klima i ima krokodila- skacu iz vode na ribu koju ste vec tako rec unjeli u camac ili brodic pogotovo ako stete u Govu ili slicno gdje su krokodili u slanoj vodi nesmes ni hodat uz vodu da se ne zaleti i debe ne povuce opasniji 100% od morskih pasa---- ovo je- patka ,bajka da je sokiralo Australca ali i svakog ko malo duze zivi u Australiji- jedino bi to sokiralo- turistu- bez vodica, ili da u tom djelu Australije nema krokodila sto u ovom slucaju nije

VL
K0
KONJINA4.0
09:57 26.03.2015.

A što ako krokodil nije bio krokodil nego aligator? Što onda?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.