Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN ZA RAZBOJSTVO

Upao u ljekarnu i drogeriju, prijetio pištoljem i odnio 1000 eura

Ljekarna u centru Rijeke
Nel Pavletic/PIXSELL
11.07.2023.
u 15:16

Preplašene djelatnice, strahujući za svoj život dale su mu novac iz blagajne, svaka po 500 eura

Muškarac (44) optužen je za dva razbojstva, a optužnicu je protiv njega podigao ŽDO Zagreb. Prema optužnici, tereti ga se da je u istom danu, 11. travnja na području Zagreba orobio prvo ljekarnu, a zatim drogeriju. U obje je ušao naoružan pištoljem, kojim je zaprijetio djelatnicama.

- Dajte pare ili...! - zaprijetio im je.

Preplašene djelatnice, strahujući za svoj život dale su mu novac iz blagajne, svaka po 500 eura. On je nakon toga pobjegao no uskoro je pronađen i uhićen. Tužiteljstvo u optužnici traži da mu produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Temperaturni maksimumi u Hrvatskoj: Hoće li ovog ljeta pasti rekord star 42 godine?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije