Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomračen um

Upao u kuću i nožem deset puta izbo znanca koji je držao sinčića

'14.12.2011., Bjelovar, Opca bolnica - Rozo Filjic iz Predavca koji lezi na kirurskom odjelu Opce bolnice ispricao je sokantnu pricu kada mu je u ponedjeljak navecer u obiteljsku kucu uletio poznanik
'Damir Spehar/PIXSELL'
14.12.2011.
u 18:34

Roza mu je onako krvav uspio zadati nekoliko udaraca rukom u glavu – ispričala je još uvijek potresena supruga Petra

Prava drama odvijala se u ponedjeljak navečer u Predavcu, naselju nadomak Bjelovara. Malo poslije 21 sat u kuću obitelji Filjić s nožem u ruci upao je mlađi muškarac i ne dvojeći ni trenutka, nasrnuo na glavu obitelji, 33-godišnjeg Rozu Filjića koji je u tom trenutku zajedno sa suprugom, četvero njihove malodobne djece i sestrom sjedio u dnevnom boravku i gledao TV.

– Upao je u kuću i odmah nasrnuo na mene dok sam u krilu držao trogodišnjeg sina. Uspio sam se nekako izmaknuti i on me nožem pogodio u rame – iz kreveta bjelovarske bolnice jučer nam je ispričao napadnuti Roza. Uspio je, kaže, nekako na stranu spustiti sinčića i u tom trenutku započela je žestoka borba. Kako je sjedio na trosjedu, uspio je nogama odgurnuti napadača koji mu je tada po nogama zadao još devet ubodnih rana. Upomoć su mu u međuvremenu priskočile sestra Biljana i supruga Petra, koja je i sama zadobila posjekotinu na ruci.

– Bilo je strašno, no uspjeli smo ga nekako svladati tako što smo ga šogorica i ja držale, a Roza mu je onako krvav uspio zadati nekoliko udaraca rukom u glavu – ispričala je još uvijek potresena supruga Petra koju smo zatekli u obiteljskoj kući. Nakon što su ga svladali, pozvala je, kaže, susjede te Hitnu pomoć i policiju, no prije njih stigao je Rozin otac i brat te su im priskočili upomoć.

– Najgore mi je zbog djece koja su još uvijek u šoku – kroza suze ističe Petra. Napadača, kaže, do tada nikada nije ni vidjela, no od muža je doznala da se zove Smiljan Berišić i da je iz Hrsova, mjesta u blizini Svetog Ivana Žabna. Napadnuti Roza kaže da napadača Berišića poznaje već nekoliko godina i da su bili u dobrim odnosima.

Ključne riječi

Komentara 10

CR
CROSTOJKOVIC1958
15:26 16.12.2011.

Rozo Filić se sakrio iz djeteta - da nije nastrado bi, a u ostalog su ga zaštitile babe, koje su vukle napadaća. Što Filić laže da se obranio?

X2
xychhr-200
19:13 14.12.2011.

. Da su bili u dobrim odnosima, onda ovaj ne bi imao razloga za napad s nožem.

AN
Antun1973
00:13 15.12.2011.

Prekrasni odnosi kad se kolju, svaka cast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije