Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVI POHOD KOD ZRENJANINA

Upao u kafić, puškom ubio bivšu ženu i još četvero te ranio 25 ljudi

masakr
Foto: Reuters
1/5
02.07.2016.
u 11:45

Sumnja se da je motiv ovog krvavog pohoda dosad nekažnjavanog muškarca bila ljubomora jer je prvi metak ispalio u svoju bivšu suprugu

Pet osoba je ubijeno, a 20 ih je ranjeno u Žitištu kod Zrenjanina kad je muškarac ušao u kafić i  počeo pucati po gostima iz automatskog oružja, javljaju srbijanski mediji.

MUP Srbije je priopćio je da je Z.S. (38), u kasnim noćnim satima, oko 1.40 sati , ušao u kafić Makijato i ispalio više hitaca iz automatskog oružja.

Prva žrtva njegovog ubilačkog pohoda bila je njegova bivša supruga. Potom je pogođena metkom ubijena još jedna ženska osoba, da bi nakon toga pomahnitali napadač nastavio nasumično pucati po gostima koji su se u tom trenutku nalazili u kafiću.

Ubrzo je na mjesto masakra stigla policija koja je uhitila napadača.koji je, navodi srbijanski ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, u naguravanju s gostima ostao bez automatske puške i počeo bježati s mjesta zločina. 

Kako javljaju tamošnji mediji, u zrenjaninsku bolnicu dosad je primljeno 25 osoba, među kojima i troje maloljetnika. Tri ranjene osobe izdahnule su u bolnici u kojoj je obavljeno i sedam hitnih operacija

Ministar Stefanović, koji se ubtrzo nakon masakra pojavio u Zrenjaninu, rekao je da ništa nije ukazivalo da bi Z.S. mogao počiniti ovakvo ubojstvo, da osumnjičeni nije imao nijednu prijavu te da se sumnja kako je motiv ovog petostrukog ubojstva bila ljubomora. Za automatsko oružje kojim je počinio zločin napadač nije imao dozvolu. 

>> Brutalan masakr: Upali na zabavu u povodu diplome pa ubili 8 ljudi!

Komentara 58

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
09:20 02.07.2016.

Tragedija koja se može svugdje i u svakom momentu dogoditi.Sućut obiteljima nevino stradali.

FA
Fake
08:58 02.07.2016.

I opet,kao i uvijek,ginu najviše nevini.

DU
dufko86
10:18 02.07.2016.

A šta ako je bio Mađar ili Rumun i isto tako pobio Mađare i Rumune? Puška za nesrbe, čuj, a puške kojih je isto tako Hrvatska puna su za nehrvate pa opet se kokate kao i mi ovde...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije