Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2 pljačke u 24 sata

Upali s oružjem i opljačkali poslovnicu pošte na Kaptolu

policija,pljačka pošte
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
13.03.2013.
u 20:19

Još se ne zna radi li se o jednom ili više pljačkaša, kao ni koliko je novaca otuđeno

Policijska uprava zagrebačka javila je da se oko 19.10 sati dogodila oružana pljačka poslovnice Hrvatske pošte na Kaptolu, na adresi Nova ves 57.  Još se ne zna je li riječ o jednom ili više pljačkaša, kao ni koliko je novaca otuđeno. Nakon očevida znat će se više informacija, kažu iz PU zagrebačke.

>>Nova pljačka u Zagrebu: Dvojica razbojnika opljačkala poštu

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ivek
ivek
21:04 13.03.2013.

lopovi vrati te lovu, i ne pljackaj te vis..

NE
nezaposleni
22:16 13.03.2013.

Ovo je prestašno, uletim u poštu s pištoljem,kad ono opljačkano,,, uletim u kladionicu,,opet sam zakasnio,,, u kioske i dućane ne vredi ni pokušavati jer tamo, djelatnici mojeg ranga dežuraju nad kasama ! Dajte ljudi,,,pa i ja moram jesti,,,ostavite i meni nešto za opljačkati !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije