Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNO ZA LJETO
Povratak na članak

Oboljelih od upale pluća najviše u zadnjih deset godina

Je li to zbog naglih promjena vremena ili otpornosti na antibiotike koja je došla do izražaja jer se previše propisuju, teško je reći

Komentari 2

PO
pogledudaljinu
15:46 16.07.2017.

Vjerojatno su jedan, ako ne i najveci razlog i klima uredjaji. Razlike u temperaturi ne bi smjele biti vece od 8C izmedju unutarnjeg i vanjskog zraka. Zatim lose odrzavani klima uredjaji i sl. Tko se drzi tih preporuka? Po brojuu bolesnika ispada manje nego li bi to trebalo.

VL
Avatar Damir
Damir
15:33 16.07.2017.

Jučer ujutro je bilo relativno svježe u Zagrebu a ja se malo rastrčao u majci kratkih rukava. Trebao sam nešto obavljati na par mjesta. I u jednom trenu sam osjetio bol u prsima. Reko opa ajde ti uspori malo.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.