Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mostar

Uoči gradskog derbija potukli se huligani: Letjele su boce, kamenja i pirotehnika

Livno: Policija Bosne i Hercegovine
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
08.08.2020.
u 14:55

U Fejićevoj ulici dogodio se veći sukob i fizički obračun većeg broja osoba koji je prekinut dolaskom pripadnika Interventne policije PU Mostar.

U Mostaru u jutarnjim satima došlo je do obračuna navijačkih skupina. Letjele su boce, kamenja i pirotehnika.

"Jedna skupina huligana je preko Starog mosta prešla na lijevu stranu Neretve i svojim ponašanjem narušavala javni red i mir. Nakon ovoga došlo je do sukoba ove skupine huligana s više osoba", rekao nam je glasnogovornik MUP-A HNŽ Ljudevit Marić.

U Fejićevoj ulici dogodio se veći sukob i fizički obračun većeg broja osoba koji je prekinut dolaskom pripadnika Interventne policije PU Mostar.

Kako su nam rekli iz policije, rade na pronalasku sudionika ovih huliganskih incidenata i njihovom privođenju. Za sada nemaju informacija o ozlijeđenima kao ni o počinjenoj materijalnoj šteti, no sigurno je kako je na jednom ugostiteljskom oibjektu počinjena materijalna šteta.

Podsjetimo, gradski derbi između Veleža i Zrinjskog igra se večeras od 19 sati na stadionu Rođenih u Vrapčićima. Odlukom Nogometnog saveza BiH neće biti navijača na stadionu.
 

Ključne riječi

Komentara 7

MP
mpetro35
15:24 08.08.2020.

vrlo pametno ... ajde nam sad još objasni koji je stariji klub , a koji je osnovan po političkoj liniji 1945. ?

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
15:00 08.08.2020.

Kakav je to gradski derbi između Veleža i Zrinjskog? Pa Velež je slavni klub duge tradicije, uspjeha i poštovanja a Zrinjski je instant stvoreno društvo na nacionalnoj bazi bez ugleda, poštovanja i prošlosti. Onda bi i Real Madrid protiv lokalnog petoligaša valjda trebao biti derbi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije