Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

UNIQA poziva škole i udruge da prijave inovativne projekte za djecu i mlade

Uz inovativnost i kvalitetu, projekti će se vrednovati i po tome mogu li se primijeniti i u drugim ustanovama izvan matične te po koristi koju će korisnici i društvo imati od provedbe
06. veljače 2019. u 09:56 74 prikaza

Novi natječaj za dodjelu donacija „Radost života“ UNIQA osiguranja na koji se s projektima za djecu i mlade mogu prijaviti osnovne i srednje škole te udruge objavljen je danas ovdjeDjeca, mladi i njihovi učitelji, nastavnici, mentori i drugi stručni suradnici u osnovnim i srednjim školama te udruge i ustanove pozivaju se da prijave inovativne projekte u kojima su djeca i mladi glavni inicijatori i realizatori, a čija bi realizacija unaprijedila, primjerice, kvalitetu učenja; rada i boravka u školi; školskih ili izvanškolskih aktivnosti; život u zajednici...

Uz inovativnost i kvalitetu, projekti će se vrednovati i po tome mogu li se primijeniti i u drugim ustanovama izvan matične te po koristi koju će korisnici i društvo imati od provedbe.Također, vrednovat će se broj djece i mladih uključenih u projekt. Na natječaj se može prijaviti i projekt koji je već proveden (pilotiran) i prijavitelj bi ga želio proširiti i razviti. Projekti se mogu provoditi uz korištenje svih djeci i mladima dostupnih i raspoloživih resursa – od nabavke ili izrade potrebnih „pomagala“, radionica i edukacija, provođenja istraživanja i anketa do korištenja digitalnih tehnologija. Prijave su otvorene do 15. ožujka 2019. godine.

U prethodne dvije godine kroz program Radost života UNIQA je podržala 50-ak projekata te će zajedno s projektima koje će podržati ove godine donirati više od milijun kuna. 

Društveno odgovorno poslovanje integrirano je u sve poslovne procese UNIQA osiguranja. Uz odgovornost za odnos s više od 415 tisuća klijenata i 600-tinjak zaposlenika, UNIQA je, prije svega, prijatelj zajednice u kojoj posluje i time se ponosi. Priče o dosad realiziranim projektima u natječaju „Radost života“ objavljene su ovdje.

Koronavirus Italija
NAŠ DOPISNIK SVJEDOČI KAOSU U ITALIJI
‘Ovdje se događa nešto čudno, virus je možda mutirao’
Divaaa
BEAUTY OTKRIĆE
Konačno sam pronašla rutinu za čišćenje i njegu lica