Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

UNIQA osiguranje Zadranima približilo koristi od životnog osiguranja

UNIQA osiguranje
Foto: PR FOTO
1/5
PR
Autor
PR članak
21.09.2015.
u 15:30

Nakon Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka, Varaždina, Slavonskog Broda i Vinkovaca UNIQA dnevna soba ovu je subotu stigla u Zadar. Stručnjaci iz UNIQA osiguranja u okviru kampanje „Misli život ti uvijek daje više. Misli UNIQA životno osiguranje“ Zadranima su približili prednosti i koristi od police životnog osiguranja.

UNIQA dnevna soba smjestila se pokraj mosta na Obali kneza Branimira te je ugostila sve zainteresirane prolaznike koji su htjeli doznati koristi od ugovaranja police osiguranja života. Nesvakidašnji i interaktivan način educiranja javnosti o važnosti životnog osiguranja dodatno su, kroz svakodnevne situacije, približili i glumci koji su utjelovili UNIQA obitelj. Dnevnu je sobu osiguralo UNIQA osiguranje, jedan od vodećih hrvatskih osiguratelja, a namještajem i tehnikom opremila Emmezeta, vodeći trgovački lanac namještajem, elektronikom i bijelom tehnikom. UNIQA dnevna soba ima i humanitarnu notu; namještaj, TV i Playstation nakon završetka kampanje bit će donirani Centru za rehabilitaciju u Puli.

Mali mjesečni iznos koji štiti vaše najmilije

Jeste li znali da je zaista mali financijski ulog potrebno dodati na mjesečnu listu troškova kako bismo cijelog života bili zaštićeni? Jer za samo 57 kuna mjesečno, uloženih u UNIQA policu životnog osiguranja, štitite sebe i svoju obitelj. Iako se osiguranjem ne mogu spriječiti neplanirani događaji, njihove se posljedice mogu znatno ublažiti. Ugovaranjem UNIQA police životnog osiguranja dobivate trostruku korist: štitite svoju obitelj, ulažete sigurno i štedite bez poreza.

UNIQA na dohvatu ruke

UNIQA osiguranje ima nove Internet stranice. Jednim klikom na www.uniqa.hr moguće je doznati sve o UNIQA proizvodima za fizičke i pravne osobe te iz udobnosti svog doma ili ureda ugovoriti policu osiguranja. 

Želite prijaviti greške?