Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladost i bahatost

Unatoč zabrani vožnje, pijan sjeo u automobil i oduzeo život biciklistu

Ilustracija
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
11.04.2018.
u 10:36

Tridesetčetverogodišnjak je umro na mjestu nesreće, a smrt je konstatirao liječnik Hitne medicinske pomoći.  Općinski državni odvjetnik u Varaždinu odredio je obdukciju preminulog te obavio očevid  s policijskim službenicima.

Mladić s 2,23 promila alkohola u krvi i sa zabranom vožnje naletio je u utorak navečer u Čalincu osobnim automobilom na 34-godišnjeg biciklista koji je ležao na kolniku i usmrtio ga, izvijestila je u srijedu varaždinska Policijska uprava.

Nesreća se dogodila oko 21.30 sati na županijskoj cesti u Čalincu kada je mladić (26) upravljao osobnim vozilom, za vrijeme izrečene zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije, iz smjera Donjeg Ladanja u smjeru Grede. Uslijed utjecaja alkohola od 2.23 g/kg te neprilagođene brzine prednjim dijelom i podvozjem vozila naletio je na 34-godišnjaka koji je u tom trenutku ležao na kolniku i bicikl koji je bio pokraj njega, navela je policija.

Tridesetčetverogodišnjak je umro na mjestu nesreće, a smrt je konstatirao liječnik Hitne medicinske pomoći.  Općinski državni odvjetnik u Varaždinu odredio je obdukciju preminulog te obavio očevid  s policijskim službenicima.

Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 26-godišnjak je doveden u Policijsku postaju Ivanec i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola. Za vrijeme trajanja očevida, do 1.15 sati, navedena dionica županijske ceste bila je zatvorena za promet.

Komentara 6

LI
liliZG
11:05 11.04.2018.

u tekstu ste napisali da je i 34-godišnjak ležao na podu kad ga je mlađi vozač pregazio, kaj je i on bio pijan kad je ležao na podu?

ME
Menjik
12:24 11.04.2018.

do kada je za vas novinarcice jedna osoba mladic, do penzije?

BL
bluesbob
11:46 11.04.2018.

Ja bi im obojici vozačke doživotno oduzel.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije