Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DUGO SMO VEĆ RAZOČARANI'
Povratak na članak

Unatoč zabrani u ovoj su zemlji otvorili kafiće i restorane u znak prosvjeda protiv restrikcija

Češka, od ljetos teško pogođena pandemijom, prijavila je dosad više od 930.000 zaraženih koronavirusom, od kojih je 15.270 umrlo. U prosjeku ima oko 8000 zaraženih na dan.

Komentari 4

DU
Deleted user
21:27 23.01.2021.

Bravo Česi!!! Tu cijelu političku bandu treba protjerati!!!

VL
VO
volimnju
21:36 23.01.2021.

bravo česi. svi trebaju tako

VL
DU
Deleted user
21:06 23.01.2021.

Dr. sc. Miroslav Radman je komentirao pad broja novozaraženih u Hrvatskoj. Radman smatra da pad nema previše veze s restriktivnim mjerama. “Teško je odgovoriti zašto se dogodio pad jer nema kontrolnog eksperimenta, no rad koji će uskoro izaći od grupee profesora na sveučilištu Stanford, pokazuje da nema detektirane benificije od striktinih, rigoroznih mjera s obzirom na ove osrednje, slabije”, rekao je Miroslav Radman i dodatno pojasnio: “Zatvaranje restorana, maske na otvorenom, po toj najkompetentnijoj studiji koju sam vidio, odgovor je da se ne isplati, da nema beneficija od toga. Jedva čekamo da taj rad izađe da se može komentirati.”

VL
SA
sargu123
21:41 23.01.2021.

Očito je narod po.izdio od tih mjera. Isto trebaju i kod nas napraviti. Dosta je bilo stožeraškog pre.eravanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.