Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Papučki jaglaci

Unatoč snijegu i hladnoći Papukom šetalo više od tisuću planinara

papučki jaglaci (1)
Dušan Mirković/Pixsell
17.03.2013.
u 15:27

Prije polaska na jednom od planinarskih staza koje su podijeljene po težini i dužini puta svi se okupili kod planinarskog doma Lapjak iznad veličkih bazena gdje je za ovu prigodu privremeno otvoren njegov prizemni dio.

Više od tisuću planinara i izletnika iz različitih dijelova Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Mađarske danas je sudjelovalo na 31. Papučkim jaglacima koje tradicionalno organizira Hrvatsko planinarsko društvo Sokolovac iz Požege u suradnji s općinom Velika. Unatoč snijegu i temperaturi koja je jutros bila ispod nule to nije omelo planinare i izletnike da ne dođu pozdraviti skori dolazak proljeća.

–Ne preskačem Papučke jaglace. To mi je jedan od omiljenijih izleta u Hrvatskoj. Volim uživati u prirodi koja se budi ali i dobrom društvu kojeg ovdje uvijek ima – kazala je Ksenija Bačić iz Zagreba. Prije polaska na jednom od planinarskih staza koje su podijeljene po težini i dužini puta svi se okupili kod planinarskog doma Lapjak iznad veličkih bazena gdje je za ovu prigodu privremeno otvoren njegov prizemni dio.

Tu su se planinari i vratili nakon izleta gdje je za njih priređen zabavni program te im ponuđena okrjepa.

>>Što više to bolje: Hajdmo u planine zbog dobre linije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije