Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne gleda se nacionalnost
Povratak na članak

Unatoč sitnim provokacijama, potres je zbližio Hrvate i Srbe u Hrvatskoj

Potres na Banovini ujedinio je hrvatske građane. Na terenu se ne gleda nacionalnost ni žrtava niti brojnih volontera koji pružaju pomoć. Ni nekoliko incidenta iz smjera Srbije nisu uspjeli poremetiti ovo stanje.

Komentari 9

FN
Fr@njo
16:59 05.02.2021.

Srbija je dala milijun eura SPC a ne Hrvatskoj.Kucice je darova Milan Popovic, a drugi su se u stroju slikali i kitili cak i u uniformama srbijanskim ,snimljeno u Lekeniku.Ako ta pomoc bude dana Srbima na Banovini to je u redu..

VL
SN
Snowman
16:37 05.02.2021.

Dobro jel vi nemate drugog covijeka za diskusiju ? Bas taj profesor vucibatina , veceg oportunista nema. I jos me nesto interesira jel tamo nema drugih manjina ? Pa stalno se natezete s tim Srbima. Uvedite konacnu tu izbornu stopuu pa da natezanja i u Saboru a i vani prestanu.

VL
PE
pepomacan
18:04 05.02.2021.

Da nije Pupavca, niti tih "sitnih" provokacija ne bi bilo!!!

VL
ĆA
ĆanotaKrljo
19:35 05.02.2021.

Da se zovu svibanjske poljane - nebi iz srdije stigo ni jedan kontejner , a ovako "majske " znase ! A ti pupavče pokri se balegom ... da te te nije pelenković postavio da nam budeš vladar , nebi bilo nebi bilo ni stojkovića na svetoj KNINSKOJ TVRĐAVI !

VL
Avatar rubinet
rubinet
18:00 05.02.2021.

Koja zamjena teze :.... za nepovjerenje nije kriv bombaš " povratnik iz Srbije " , posjednik "zavidne količine nelegalnog oružja" . Krivi su "domaći nacionalisti ".

VL
Avatar NATOvelesila
NATOvelesila
18:02 05.02.2021.

je, strašno nas je zbližio, jel to večernji kao i ostala novinarska pospadala priželjkuju novu Jugoslaviju? možda da je sto puta napravite s Srbima, pa da još malo pričate o fašistima i U ndh itd. malo pričate o tome, treba nam Jugoslavija kao voda i madrac za spavanje, bez nje ne možemo po nekima. neki nikako da prežale te multikultarlane utopije, i navijanje za manjine koje imaju tendenciju postat većina i odlučivat u ime većine, kao što je bio slučaj s Srbima u Hrvatskoj do 1990. i onda se priča o zbližavanju, koja patetika. to zbližavanje uvijek ide do trenutka, dok Srbi ne krenu ostvarivat svoje velikosrpske ciljeve, a te ciljeve su svaki put ostvarivali upravo preko "zbližavanja" i stvaranja Jugoslavija. i svaki put ista priča, neki očito da se sto puta odvrti isti fim, neće shvatit ama baš ništa. slijepi su jednostavno slijepi, a glupi glupi.

VL
DU
Deleted user
15:49 05.02.2021.

Naravno da su se hrvatski Srbi „konačno“ odmaknuli od Beograda i primaknuli Zagrebu, na redu je obnova

VL
Avatar popkosic
popkosic
18:09 05.02.2021.

ja volim srbe i komuniste

VL
IP
info_punkt
16:06 05.02.2021.

kasno, propadoše u rupe u zemlji i jedni i drugi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.