Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Unatoč protivljenju konkurencije, BBC dobio odobrenje za Canvas

televizija
Patrik Macek/Pixsell
22.12.2009.
u 14:09

Novom sustavu najviše se protivi konkurentska kuća British Sky Broadcasting koja tvrdi da BBC dolazi u povlašteni položaj u odnosu na ostale tvrtke.

Britanska nacionalna televizijska kompanija BBC dobila je dopuštenje za projekt Canvas, novi servis koji će korisnicima omogućiti da s televizora pristupe internetu.

Uz poseban uređaj koji će se prodavati za 200 funti, gledatelji BBC-a imat će pristup internetskim stranicama, a vjeruje se da će Canvas uskoro postati dominantna platforma za televizijski pristup internetu u Velikoj Britaniji.

BBC-ovim planovima žestoko se usprotivila komercijalna televizija British Sky Broadcasting u kojoj tvrde da BBC dolazi u povlašteni položaj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije