Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan prije roka

Unatoč najavljenu bojkotu SDP-ovci ipak predali kartice

\'09.12.2010., Zagreb - Sjednica Hrvatskog Sabora - Rasprava o ukidanju diplomatskog imuniteta bivsem premijeru Ivi Sanaderu.Zoran Milanovic Photo: Davor Puklavec/PIXSELL\'
\'Davor Puklavec/PIXSELL
05.05.2011.
u 17:05

U petak 6. svibnja istječe jednomjesečni rok u kojem su trebali izvršiti tu svoju obvezu.

Iako su SDP-ovci najavljivali da će bojkotirati dopunjenu prijavu imovinskih kartica, na što su obvezni po nedavnim prihvaćenim izmjenama zakona, SDP-ovi zastupnici to su masovno činili danas. Naime, sutra 6. svibnja istječe jednomjesečni rok u kojem su trebali izvršiti tu svoju obvezu.

Naime, ako bi bojkotirali izjavu kojom se Povjerenstvu za sprečavanje sukoba interesa dopušta pristup svim računima, SDP-ovi dužnosnici mogli su biti kažnjeni obustavom isplate dijelom neto plaće. Stoga su ipak odlučili se ne igrati i dan prije isteka roka, kako doznajemo iz Povjerenstva, masovno su nosili svoje imovinske kartice.

Inače HDZ-ovi dužnosnici upozoreni su neki dan iz središnjice svoje stranke SMS-om da to moraju učiniti i, kako doznajemo, to su uredno i napravili. Iz Ureda predsjednika Josipovića sve osobe koje su u dužnosničkom položaju također su predali nadopunjene imovinske kartice.

Komentara 20

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
17:54 05.05.2011.

a šta se SDP-ovci uopće imaju brinuti oko imovinskih kartica. predali ih, ne predali, njih hrvatsko pravosuđe ionako ne bi gonilo! ne goni ih ni za teže stvari, a kamoli da bi ih gonilo zbog nekakvih kartica, u kojima su ionako sve slagali.

V4
Vladimir12-4
18:07 05.05.2011.

Nesalomljiva Bas ti je to logika!? Pravosudje kontrolira HDZ. Pa kaj su oni stvarno sadomazo?

N7
No.77
08:33 06.05.2011.

Očito su SDP-ovci našli način da opravdaju novac popljačkan iz ZG holdinga pa će sad prijaviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije